Hírek

Átadták az “Év Esélyteremtő Munkahelye 2015” vándordíjat
december 8th, 2015Általános hírek

2015. december 7-én a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány (Miskolc) speciális munkaerő-piaci szolgáltatása (Támogatott Foglalkoztatás program) 8. alkalommal díjazta az 1 éves születésnapját ünneplő Batyu-Téka több, mint Étteremben a miskolci kistérség „Esélyteremtő Munkahelyét”. Az idei évben a TF programmal sikeresen együttműködő Betatherm Hőtechnikai Gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. érdemelte ki az elismerést, melyet munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó Kollégák és a cégnél munkába helyezett megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő kliensek pozitív visszajelzései alapján ítéltek oda. A Pécsi Iparművészeti Stúdió alkotta vándordíjat és a Varga Éva iparművész asszony által tervezett emlékplakettet, illetve elismerő oklevelet az EMMI két főosztályvezetője, dr. Juhász Péter (Fogyatékosságügyi Főosztály) és Árvai Csaba (Foglalkozási Rehabilitációs Főosztály), valamint Kiss Gábor Miskolc Megyei Jogú város alpolgármestere adta át. Az ünnepség keretében sor került a 2015. május 11-én megalakult miskolci Rehabilitációs Foglalkoztatási Tanács küldetésének ismertetésére is, melyről Kiss Gábor alpolgármester úr, az RFT elnöke tájékoztatta az ünnepségen részt vevőket.

A díjátadó ünnepséget követte a miskolci Fogyatékosügyi Szakmai Műhely és az EMMI főosztályvezetőinek egyeztető fóruma, melynek a Támogatott Foglalkoztatás program irodája adott helyet.

A rendezvény az Emberi Erőforrások Minisztériumának és a Zala Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának támogatásával valósult meg.