Hírek

Rehab Expo és Állásbörze Budapesten
december 8th, 2015Általános hírek

2015. december 1-jén került megrendezésre a Rehab Expo és Állásbörze elnevezésű rendezvény, megváltozott munkaképességű munkavállalók és az őket foglalkoztatni kívánó munkáltatók részvételével Budapesten, a Lurdy Házban. A Napra Forgó Nonprofit Kft-t három fővel képviseltük az eseményen.

 

Az érdeklődő jelentkezőknek tájékoztatást nyújtottunk a 4M szolgáltatásról, az aktuálisan betölthető, nyitott munkakörökről; gyűjtöttük a jelentkezők önéletrajzait. Aki nem rendelkezett maga készítette önéletrajzzal, számára felajánlottuk ez irányú, felkészítő szolgáltatásunkat, adatai felvételére pedig közösen kitöltöttünk egy jelentkezési adatlapot. Minden jelentkezővel megegyeztünk egy későbbi időpontban, amikor bevonásra kerülnek a 4M szolgáltatásba.

 

A jelen lévő munkáltatók között is sok érdeklődő volt, akik számára újdonságot jelentett a 4M szolgáltatás, számukra röviden ismertettük a lényegét, illetve elérhetőséget cseréltünk a későbbi együttműködés érdekében. A megbeszélések eredményeként már a helyszínen is elhangzott több konkrét, kínált munkakör, melyek feltárásának érdekében a közeli jövőben újból felvesszük majd a kapcsolatot egymással.

 

Az állásbörzéhez konferencia is kapcsolódott, melynek keretében – többek között – a Napra Forgó Kft. szakmai igazgatója, Kóródi Edit is tartott előadást a megváltozott munkaképességű munkavállalók munkahelyi környezetbe illesztéséről, az eddig megszerzett konkrét tapasztalati példákkal színesítve.

 

A rendezvény a sajtó érdeklődésére is számot tartott, az Index.hu munkatársa járt a helyszínen és több munkáltatót, álláskeresőt, illetve munkaerő-piaci szolgáltatót (köztük szakmai igazgatónkat, Kóródi Editet) is interjúra kért. A cikk itt olvasható.